Napjaink

20 évesek lettünk!

A MI OVINK és BÖLCSÖDÉNK

20 évesek lettünk 2022. júniusában

Egy álom valóra vált: Ha igazán hiszel abban, amire születtél és minden tudásodat, szeretetedet, és rengeteg, munkát beleteszel, valóban megtörténik a csoda:

A mi életünk, a MI OVINK 2002 nyarán kezdődött egy megálmodott tervvel. Ez nem más, mint egy Montessori kétnyelvű pedagógiával működő Óvoda és Bölcsőde, később az Angolos Tehetséggondozó műhely, majd az Iskolai tanuló csoport elindítása volt.
Sok kiváló szakember (óvodapedagógusok, Montessori pedagógusok, gyógypedagógus, kisgyermeknevelők, angolul nevelő pedagógusok, tanítók, fejlesztő szakemberek) segítették a munkámat, az intézmény teljes arculatának kiépítését.
Az út nem volt göröngyök nélküli, de a cél mindig ugyanaz volt: a gyerekeinknek a Montessori pedagógián keresztül a legjobbat adni, kiaknázni képességeiket, segíteni a felzárkóztatásban és boldog gyermekkort adni a MI OVINK és BÖLCSINKben nap mint nap.
Mi sem bizonyította ezt jobban, hogy immár 20 éve töretlenül szakmai sikerekkel teli időszakot tudhatunk magunkénak (Egyetemi képző központtá váltunk, Örökös tehetségponttá, Kiváló Montessori intézménnyé stb).
A 20. éves évfordulónkra nagyon sok volt óvodásunk, aki már egyetemet végzett felnőttként jött vissza hozzánk, hogy közösen ünnepeljünk.
Látni a sok boldog és sikeres gyermeket, akiknek az életútjához mi is hozzájárultunk igazán felemelő és büszkék vagyunk rájuk és magunkra egyaránt.
Ők igy fogalmaztak: Életünk egyik legszebb időszakát kaptuk tőletek, amit soha nem felejtünk el. Hát kell ennél több a gyermekekbe fektetett tudás, szeretet, ami a jövő nemzedékét alapozza meg.
Büszke vagyok a csapatomra, büszke vagyok magamra, hogy az álmom töretlen, de a közösség ereje, tudása, az intézményért való elköteleződés a mozgatórugója a MI OVINK ÉS BÖLCSINK sikerének.

Várom, várjuk a következő 20 évet!

admin20 évesek lettünk!