Óvodánkba a gyermek érettségétől függően 3. életév betöltése után veszünk fel gyermeket, bölcsődei csoportunkba pedig azokat a gyermekeket tudjuk fogadni szeretettel, akik 2. életévüket betöltötték. A szülő  bármikor kérheti az év folyamán gyermeke óvodai és  bölcsőde felvételét, ez azonban nem jelent azonnali felvételt. Az újonnan jelentkező gyermekek fogadása az óvodai nevelési évben (szeptember 1-től augugsztus 31-ig) folyamatosan történik, viszont azt fontos tudni, hogy az óvoda csak akkor tud újabb gyermek számára helyet biztosítani, ha nincs betöltve minden férőhely. Ezért a nagycsoportos óvodások iskolába lépéséhez igazodva tudjuk minden évben megállapítani az üres férőhelyek számát. A óvodánkba és bölcsődébe való végleges beiratkozás/felvétel, az intézményvezető döntése alapján, az adott nevelési év május 20-ig történik meg, melyről az intézménybe felvett gyermekek szüleit május 25-ig legkésőbb kiértesítjük.

Beiratkozás menete:

Első lépésként a honlapon található adatlap kitöltésével, annak visszaküldésével, illetve telefonon tud egyeztetni időpontot egy személyes találkozóhoz. Ez egy 2-3 órás délelőtti látogatást jelent, melynek során a szülők gyermekükkel együtt betekintést nyerhetnek az óvoda illetve bölcsőde szakmai életébe. A látogatás ideje alatt lehetőség nyílik bővebb beszélgetésre is, illetve a felmerülő kérdéseket is ekkor tudjuk megbeszélni.

Időpont egyeztetés:

Hierholcz Tünde: 06-30-372-4502
Szabó Éva (titkár): 06-20-352-0575

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • orvosi igazolás az óvodai alkalmasságról,
  • a beírató szülő személyazonossági igazolványa, lakcímkártyája,
  • Kérjük, gyermeke TAJ kártyáját, születési anyakönyvi kivonatát hozzák magukkal bemutatás céljára.

Akik szeretnék már most biztosítani gyermeküknek intézményünkben a férőhelyet a következő  (2019-2020-as) tanévre, azok számára már most folynak az előfelvételek.

Óvodai felvételi kérelem letölthető ITT.