Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket bölcsődei csoportunkba, akik 2. életévüket betöltötték.

A szülő  bármikor kérheti az év folyamán gyermeke bölcsőde felvételét, ez azonban nem jelent azonnali felvételt.

Az újonnan jelentkező gyermekek fogadása az óvodai nevelési évben (szeptember 1-től augugsztus 31-ig) folyamatosan történik, viszont azt fontos tudni, hogy csak akkor tudunk újabb gyermek számára helyet biztosítani, ha nincs betöltve minden férőhely.

A bölcsődébe való végleges beiratkozás/felvétel, az intézményvezető döntése alapján, az adott nevelési év május 20-ig történik meg, melyről az intézménybe felvett gyermekek szüleit május 25-ig legkésőbb kiértesítjük.

Beiratkozás menete:

Első lépésként a honlapon található adatlap kitöltésével, annak visszaküldésével, illetve telefonon tud egyeztetni időpontot egy személyes találkozóhoz. Ez egy 2-3 órás délelőtti látogatást jelent, melynek során a szülők gyermekükkel együtt betekintést nyerhetnek intézményünk szakmai életébe. A látogatás ideje alatt lehetőség nyílik bővebb beszélgetésre is, illetve a felmerülő kérdéseket is ekkor tudjuk megbeszélni.

Időpont egyeztetés:

Hierholcz Tünde: 06-30-372-4502
Szabó Éva (titkár): 06-20-352-0575

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • orvosi igazolás arról, hogy a gyermek közösségbe léphet,
  • a beírató szülő személyazonossági igazolványa, lakcímkártyája,
  • gyermeke TAJ kártyája, születési anyakönyvi kivonata bemutatás céljára

Akik szeretnék már most biztosítani gyermeküknek intézményünkben a férőhelyet a következő  (2018-2019-es) tanévre, azok számára már most folynak az előfelvételek.